Evlilikte Daha Geçimli Olmak İçin

Evliliklerde ilk 10 yıl geçimlilik sonraki 10 yıl iletişimsizlik diğer 10 yıl iletişimsizlik ve geçimsizlik olarak çoğunlukla cereyan etmektedir. Bu sorunları büyüyen çocuklar ve daha fazla sorumluluk gerektiren işlerde oluşturmaktadır.

motivasyon arayanlara

Bunda dolayı ailenizde ilerleyen zamanlarda genellikle sabır ve zaman zaman seviye düşebilir. Bu yüzden böyle konularda yapılabilecek en güzel tavır karşıdakinin canını sıkmayacak konuşmalardan vazgeçmektir.

Konuşurken muhatabımın canını sıkar mıyım, yanlış bir kelime söylüyor muyum diye düşünmeniz ve hatta gerekirse iletişimsizlik yaşanmaması için az ve öz konuşmaya dikkat etmelisiniz. Her zaman söyleyeceklerinizi akıl süzgecinden 5 saniye geçirin. Gereksiz kelimeleri atın.

Bayanlar daha fazla sorumluluk aldıkları için fazlasıyla yorulmaktadırlar. Bunun için erkeklerinde ev işlerinde yardımcı olmaya çalışması gerekmektedir.

Bayanlarda karşısındaki beyleri fazla söylenmemeye, gereksiz tavır almaktan kaçınmaları evde daha huzurlu yaşamalarına fayda sağlayacaktır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sayfalar

Popüler Yayınlar