En Popüler İnternetten Para Kazanma Yöntemleri


 
UPLOAD yaparak para kazanma
            Bir çok upload sistemi bulunmaktadır. Bunlar turbobit, letitbet olarak bizim dosya indirdiğimiz sitelerdir. Bu sitelere yüklemeler yaparak para kazanabilirsiniz.



3D model satışı yaparak para kazanma
            Eğer 3d programlarına meraklıysanız 3ds max, Maya, Modo, Cinema4d gibi programlar ile yapacağınız modelleri turbosquid tarzı modellere yükleyerek satabilirsiniz.



Fotoğraf ve Grafik hazırlayarak para kazanma
2D programda (İllustrator, Corel Draw, Photoshop gibi) veya 3D programda hazırladığınız grafikleriniz varsa veya fotoğraf çekmeyi seviyorsanız fotolia tarzı sitelere fotoğraflarınızı yükleyerek para kazanabilirsiniz.



Makale yazarak para kazanma
            Birçok web site forumunda makale yazarak para kazanabileceğinizi görebilirsiniz. R10 (referans ile üyelik gerektirir) tarzı sitelerde makale yazdıracak birçok kişi vardır.



Web sitesi kurarak para kazanma
            Web sitesi kurarak ve bu siteye reklam alarak para kazanabilirsiniz.




Youtube ile para kazanma
            Dünyanın en büyük video sitesi youtube ile videolar yükleyerek para kazanabilirsiniz.



Bilgilerinizi Video Çekerek
           Öğretiyor tarzı sitelere video ile bilgilerinizi ekleyerek para kazanabilirsiniz.



Logo Tasarlayarak
          Idemama tarzı veya yabancı sitelerde logo tasarımınıza güveniyorsanız logo tasarlayarak para kazanabilirsiniz. Tabi bu sitelere giriş yapabilmek için örnek portföy sunmanız gerekebilir.


Para kazanmak için yardıma ihtiyaç duyuyorsanız aşağıdaki resime tıklayarak en güncel eğitim setini alarak başlayabilirsiniz.








Özgün makale yazmak ömür boyu getiri sağlayacak bir iştir. İsterseniz evde, isterseniz ek iş olarak yapabileceğiniz makale yazarak para kazanma işi çalıştığınız ölçüde getiri sağlayan bir iştir. Makale yazarak para kazanmanın tüyolarını almak için aşağıdaki resme tıklayarak makale kazançları eğitim setini okuyurak işe başlayın.




Klasik eğitim sisteminden ve vasat eğitimlerden sıkıldıysanız ve ingilizce çok fazla zaman ayırdıktan sonra hala ingilizce öğrenemediyseniz artık öğrenmeniz mümkün kılan bir sistem var. Belki de dil konusunda kabiliyetsiz olduğunuza inandınız. Ancak bunun nedeni yanlış dil öğrenme sisteminden kaynaklanmaktadır. Alttaki resme tıklayarak siteden videoyu seyredin ve rahat ingilizce öğrenme setini alıp almama kararını kendiniz verin.












Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sayfalar

Popüler Yayınlar