Kariyer Yaparken Gözünüzü Kör Etmeyin

Bilincimizi devamlı daha iyiye odaklamak güzel. Fakat bir süre sonra geçtiğimiz basamakları parçalayarak geçiyorsak arkada hiç tamir edilemez boşluk bırakabiliriz. Şunun farkına varmalıyız. Her şey bir bütünlük içerisinde duruyor. Ayrı ayrı görünen bir bütünün parçalarıyız. Veren de aslında bir bakıma kendine veriyor. Bunun farkına varamayıp yüksek mevkii ile yanıp tutuşan insanlar kendinden ve etrafından parça kopartıyor ve hüsrana uğruyor.
Kariyer yapmak uğruna profesyonel davranan birçok insanın işinden olduğu ve kovdukları insanların çok daha iyi mevkilere geldiğini çok defa duydum. Gururunuz sizi bitirmeden ılımlı insan olmak en güzelidir.

Eğer büyük sırra inanıyorsanız mutluluğun insanlara mutluluğu yansıtmak olduğunu bilirsiniz. Kendimizi çekilmez bir insan gibi yetkili göstermek kendi yaratıcılığımızı da bitirir ve bizi mutsuz eder. İnançlı insanlar başkalarının düşüncelerine de kabul eder. Eğer bakmayı bilirseniz en aptalca şeylerden bile bir şeyler öğrenebilirsiniz. İnsan doğasına uyum yaratıcı düşüncenizi de geliştirecek ve sizi daha mutlu birey yapacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sayfalar

Popüler Yayınlar