Hayal Edebildiğin Kadarsın



Gerçekleşmeyecek hayal diye birşey yoktur,gerçekleştirilmeyi bekleyen hayal vardır.Hayaller belki kimimizin her sabah yataktan kalkma sebebidir,kimimizinde yaşam sevinci...

Hayallere Nasıl Ulaşılır.


Öncelikle hayallerinizi ertelemeyin.

İlk kural : Korkak olma

Çoğu insan büyük işlere girişir ulaşmaya yakın bir zamanda bırakır. Aslında bu işi başarabileceğini de bilir ama vazgeçer.Yapamam der. Aslında yapabilir ama korkar.

2. Kural : Vazgeçme

Her istediğimiz pat diye bir anda olacak diye birşey yok.Önce çabalamak şart.Çabalayacağız ve karşımıza ne kadar engel çıkarsa çıksın maraton ne kadar yorucu olursa olsun vazgeçmeyeceğiz.Altın madenlerini bilirsiniz.İki insan düşünün ikisi de madende altın arıyor.Birisi altınlara o kadar yaklaşmış ki ama yılıyor ve vazgeçiyor.Diğeri ise yolun yarısında hevesle,koşarak geliyor. Kazanan ikinci insandır.

Hayal denince aklımıza ulaşılamayacak fikirler gelir.Ama bu düşüncenin yıkılması gerekir.Hayallere ulaşmak için düşünmekten çok çalışmalıyız.Bir düşünelim istediğiniz üniversiteyi kazanma hayali,evet çalışabiliriz ve gerçekleştirebiliriz.Zengin olma hayalleri , tembel olabilirsin ama bu aklını kullanıpta bir yere gelemeyeceğin anlamına gelmez.Hayaller gerçekleştirilmeyi hak eder. Her hayal her insanın kurduğu kadar değerlidir.Hayallerinle dalga geçilmesine izin verme.Sen düşündüğün kadar varsın ve büyük düşün!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sayfalar

Popüler Yayınlar